ELEGANTNI DIZAJN

Deante je garancija pedantne završne obrade i visokog standarda. Posebnost brenda je njegova sveobuhvatna ponuda. Deante karakterišu stilski i funkcionalno konzistentne linije proizvoda u okviru umivaonika, slavina, tuševa, ugradnih sistema, kabina i tuš kada, keramike, kupatilskog i kuhinjskog nameštaja.

Za sve Deante-ove proizvode su odgovorni određeni ljudi: dizajneri, konstruktori, kontrolori kvaliteta i menadžeri proizvoda. Zato smo sigurni da dizajn i kvalitet Deante-ovih proizvoda zadovoljavaju najviše standarde, što potvrđuje i dugogodišnja garancija.

KUHINJE – KVALITET I DIZAJN

Otkrijte sudopere i slavine koje će promeniti Vašu kuhinju. Imamo na umu moderan dizajn, funkcionalnost i visoke standarde naših kupaca. Pored toga, posebna pažnja se posvećuje kvalitetu i bezbednosti Deanteovih proizvoda.

DEANTE DIZAJN STUDIO

Proizvode sa oznakom „dizajniran proizvod“ dizajnirali su od prve skice do konačnog efekta poljski dizajneri koji čine tim Deante Design Studija. Zahvaljujući tome, dobijate originalan, dizajnerski projekat koji uzima u obzir kako lep izgled, tako i udobnost i funkcionalnost, najkvalitetnije materijale, moderne tehnologije i ekološku politiku brenda.

KUPATILA – KVALITET I DIZAJN

Napravite kupatilo svojih snova. Uz moderan, funkcionalan i udoban dizajn. U toku smo sa aktuelnim trendovima u dizajnu enterijera i sarađujemo sa veoma talentovanim arhitektama.

DEANTE JE ECO BREND

Filozofija Deante PROECO nastala je iz osećaja odgovornosti za zaštitu prirodnih resursa planete Zemlje, kao i odgovor na ekonomske potrebe kupaca. Želimo da naši proizvodi budu laki za upotrebu, ali i ekološki prihvatljivi. Zato u proizvodnji koristimo prirodne sirovine, otporne i dugotrajne materijale, koji se i posle višegodišnjeg korišćenja mogu, na primer, prefarbati, dajući im drugi život u novoj verziji u boji.

Prirodne sirovine, ekološki prihvatljiva ambalaža, smanjenje upotrebe plastike i smanjenje potrošnje vode su elementi PROECO filozofije. Svesni naše odgovornosti, stalno tražimo rešenja koja su što manje invazivna za planetu Zemlju, koja je naše zajedničko dobro.

PRIRODNI MATERIJALI

Jedna od naših ideja za korišćenje PROekoloških rešenja je korišćenje sirovina koje nam daje priroda. Savršen primer su proizvodi od granita i keramike, kao i ekološka i biorazgradiva sredstva za čišćenje.

MANJE OTPADA

Pokušavamo da implementiramo ekološka rešenja već u fazi projektovanja. Dimenzije proizvoda i materijale biramo tako da ostane što manje proizvodnog otpada.

PRIRODNI MATERIJALI

NMANJE OTPADA

ECO PAKOVANJE

UŠTEDA VODE

ECO PAKOVANJE

Standard pakovanja koji smo uveli obezbeđuje maksimalno ograničenje plastike i njenih derivata u elementima koji ispunjavaju i učvršćuju njihovu unutrašnjost. Ojačana struktura kartona osigurava da može bezbedno doći do primaoca.

UŠTEDA VODE

Proizvodi sa oznakom ProEco odlikuju se posebno niskom potrošnjom vode, a istovremeno garantuju najveću efikasnost i udobnost upotrebe. Među njima su aeratori i reduktori koji ograničavaju protok vode, slavine sa ECO-klik glavom, kao i kuhinjske slavine sa direktnim priključkom na filter za vodu, tako da nikada više nećete kupovati vodu u plastičnoj flaši!

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE BRENDA DEANTE

Odaberite tip proizvoda koji najviše odgovara potrebama Vaše kuhinje ili kupatila.

BRENDOVI KOJIMA VERUJEMO!

Delimo istu strast kao i naši kupci: Vaše zadovoljstvo u kuvanju, Vaše oko za dizajn i Vašu ljubav prema domu. Veoma smo ponosni na poslovnu etiku i stručnost koju smo nasledili kroz generacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Call Now Button