ITALIJANSKI DIZAJN

A family. A passion.
Porodica Meneghetti nam je donela liniju proizvoda Fulgor Milano, tako da i mi možemo biti inspirisani da kuvamo i stvaramo sa istom strašću u našem domu.

BREND SA ISTORIJOM

Fulgor je osnovan na industrijskoj teritoriji Alto-Milanese, počevši kao proizvođač peći, šporeta i peći na ugalj. Iste godine, osnivač Pietro Puricelli podnosi prvi patent za model asortimana.

URBANTECH

Estetska linija URBANTECH ima za cilj da kombinuje jedinstven izbor materijala sa najkorisnijom i najefikasnijom tehnologijom kuvanja.

MOĆ SIMETRIJE

Između ostalih novih proizvoda, novi asortiman ACCENRO predstavljen je na izložbi KBIS u Las Vegasu. Dodavanje „akcenta“ boje nikada nije bilo lakše sa jedinstvenim sistemom kompleta boja kompanije Fulgor Milano za asortiman ACCENTO. Ako je lepota u detaljima, nema sumnje da je naš novi asortiman ACCENTO spreman za crveni tepih. Od izvajanih linija drški i rešetki do simetrije linija odozgo prema dole, nijedan detalj nije zanemaren.

NAŠE VREDNOSTI SU U ONOME ŠTO RADIMO!

Sofia predstavlja lepotu i sofisticiranost Italije. Porodica Meneghetti je odala počast svom jedinstvenom italijanskom kulturnom aspektu ove legendarne zemlje sa Sofia estetskom linijom.Svaki Fulgor Milano proizvod je dizajniran i razvijen ne samo da ispuni ili prevaziđe očekivanja performansi i kvaliteta, već i da pruži dizajn koji je jedinstveno italijanski.

KREATIVNI SISTEM KUVANJA

1 TELESKOPSKA POLICA PO RERNI

POJEDINAČNA PRAVA KONVEKCIJA (POMOĆNA RERNA)

KREATIVNI SISTEM KUVANJA

1 TELESKOPSKA POLICA PO RERNI

POJEDINAČNA PRAVA KONVEKCIJA (POMOĆNA RERNA)

DUALNA PRAVA KONVEKCIJA (GLAVNA RERNA)

PIZZA REŽIM

COOL TOUCH VRATA

DUALNA PRAVA KONVEKCIJA (GLAVNA RERNA)

PIZZA REŽIM

VRATA PRIJATNA NA DODIR

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE BRENDA FULGOR

Odaberite tip proizvoda koji najviše odgovara potrebama Vaše kuhinje.

ŠPORETI

RANGE TOPS

BRENDOVI KOJIMA VERUJEMO!

Delimo istu strast kao i naši kupci: Vaše zadovoljstvo u kuvanju, Vaše oko za dizajn i Vašu ljubav prema domu. Veoma smo ponosni na poslovnu etiku i stručnost koju smo nasledili kroz generacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Call Now Button