ŽIVI, KUVAJ, VOLI.

Pouzdanost: vrednost koja traje tokom vremena.

Od privlačnosti klasičnih stilova do novih trendova dizajna, ILVE dizajnira uređaje koji ulepšavaju prostor, obraćajući najveću pažnju na tehnologiju i detalje.

BREND

ILVE priča počinje u Italiji 1950-ih – Campodarsego, u blizini Venecije, tačnije – gde su dva prijatelja, gospodin Iloti i gospodin Berno, počeli da razvijaju komercijalno kvalitetne šporete. Do 1960-ih, dvojica prijatelja proširila su svoje poslovanje razvojem niza domaćih šporeta. Odavde, ILVE je nastavio da razvija svoj stil i tehnologiju, ne zaboravljajući pritom svoje tradicionalne korene. Sada pod vlasništvom sinova svojih osnivača, kompanija zadržava ponosnu i strastvenu posvećenost izvrsnosti.

INOVACIJA

Kombinujući visoke standarde tradicionalne italijanske izrade sa najsavremenijom funkcionalnošću, ILVE-ovi proizvodi odražavaju i poštovanje puteva prošlosti i snažno inovativan pristup dizajnu i tehnologiji. Najsavremeniji pristup tehnologiji je čvrsto ugrađen u DNK brenda i ova inovacija se ogleda u nasleđu izvanrednih, jedinstvenih uređaja. Najznačajniji događaji uključuju lansiranje vrhunske ‘Majestic’ serije za kuvanje 1998. godine i karakteristike dinamičke uštede energije serije ‘Kuadra’ 2004.

POUZDANOST: VREDNOST KOJA TRAJE TOKOM VREMENA.

Pouzdanost ILVE proizvoda i usluga je priznata na tržištu više od 50 godina. Svaki ILVE uređaj i šporet proizveden je u skladu sa najstrožim sertifikatima kvaliteta i ručno ga sastavljaju vešti majstori, koji nadgledaju i najmanji detalj. Ovo garantuje savršen rad decenijama, o čemu svedoči zadovoljstvo tolikog broja kupaca koji kuvaju sa izvanrednim uređajima u pogledu funkcionalnosti, sigurnosti i izdržljivosti.

KVALITETNO KUVANJE ZNAČI VOLETI SEBE

Više od 50 godina ILVE je bio pravi specijalista za sisteme kuvanja. Od samog početka, ova italijanska kompanija se izdvajala po pozivu na inovacije: 1969. godine predstavila je veliku ugradnu rernu, a nekoliko godina kasnije revolucionarni Panoramagic šporet – prava ikona brenda. Veliki uspeh koji se nastavlja: ​​sa Panoramagic restilizacijom, ILVE je zapravo dobio nagradu Good Design Avard 2017. U pola veka stalnog istraživanja i posvećenosti, ILVE je dizajnirao i implementirao rešenja koja su podigla nivo performansi, bezbednosti i zadovoljstva u kuhinjama: jer kvalitetno kuvanje znači voleti sebe.

4.3” FULL TOUCH DISPLAY

DUGMAD SA LED POZADINSKIM OSVETLJENJEM

TEMPERATURNA SONDA

4.3” FULL TOUCH DISPLAY

DUGMAD SA LED POZADINSKIM OSVETLJENJEM

TEMPERATURNA SONDA

DVOSTRUKI GASNI GORIONICI SNAGE DO 5 KW KAO STANDARD

ISPUŠTANJE PARE

TOTAL BLACK MESINGANI RASPRŠIVAČ PLAMENA SA NELEPLJIVIM NANOTEHNOLOŠKIM TRETMANOM

DVOSTRUKI GASNI GORIONICI SNAGE DO 5 KW KAO STANDARD

ISPUŠTANJE PARE

TOTAL BLACK MESINGANI RASPRŠIVAČ PLAMENA SA NELEPLJIVIM NANOTEHNOLOŠKIM TRETMANOM

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE BRENDA ILVE

Odaberite tip proizvoda koji najviše odgovara potrebama Vaše kuhinje.

ŠPORETI

RERNE

BLAST ČILERI

FIOKE ZA VAKUMIRANJE

FRIŽIDERI

GASNE PLOČE

INDUKCIONE PLOČE

ASPIRATORI

ROŠTILJ

FIOKE ZA ZAGREVANJE

DODACI

BRENDOVI KOJIMA VERUJEMO!

Delimo istu strast kao i naši kupci: Vaše zadovoljstvo u kuvanju, Vaše oko za dizajn i Vašu ljubav prema domu. Veoma smo ponosni na poslovnu etiku i stručnost koju smo nasledili kroz generacije.

Call Now Button