SAGE KAFENA REVOLUCIJA

Tehnologija „third wave“ pripreme kafe, kafu vidi kao zanatski doživljaj, proizveden da bi se postigao vrhunski kvalitet ukusa. Zato je Sage kreirao niz automatskih i ručnih espreso mašina koje poštuju tradiciju i tehnike koje definišu same osnove potrebne za savršen kvalitet kafe u Vašem domu.

PREVUCITE PRSTOM. IZABERITE. UŽIVAJTE

Uz automatizaciju u svakoj fazi, jednostavno prevucite prstom i izaberite espreso, dugu crnu, belu, latte ili kapućino i uživajte u specijalnoj „third wave“ kafi kod kuće.

DOZIRAJTE KOLIČINU

Integrisani konusni mlin automatski melje, dozira i utiskuje 22 grama kafe, gotovo isto kao u Vašem omiljenom kafiću.

PRECIZNA TEMPERATURA VODE
Razlika između prosečnog ili izbalansiranog espresa može biti uzrokovana promenom temperature od samo 1ºC. Oracle™ Touch koristi tehnologiju digitalne kontrole temperature (PID), što osigurava da se temperatura održava u svom optimalnom opsegu u kombinaciji sa dvostrukim odeljcima od nerđajućeg čelika.

OPTIMALNI PRITISAK VODE

Ventil za prekomerni pritisak (OPV) je komercijalna funkcija uključena u Oracle™ Touch. Ovo ograničava maksimalni pritisak tokom ekstrakcije, pomažući u sprečavanju gorkih ukusa u šoljicama kafe. Takođe ima pravu pre-infuziju niskog pritiska, koja postepeno povećava pritisak da bi nežno proširila mlevenje za ravnomernu ekstrakciju.

OPTIMALAN PRITISAK PARE

Specijalitet kafe „third wave“ je delikatan balans ukusa espresa i bogatog slatkog mleka sa teksturom mikro pene. Odeljak za paru, koju pokreće namenski parni mehanizam, automatski teksturira mleko po vašem ukusu i željenoj temperaturi, isporučujući svilenkastu mikro penu.

AMERIKANO NA JEDAN DODIR

Inovativna One Touch Americano funkcija isporučuje dupli espreso, a zatim odvojeno preko namenskog grla, puni šolju toplom vodom, na isti način kao i svaka dobra komercijalna mašina.

PREVUCITE PRSTOM. IZABERITE. UŽIVAJTE

DOZIRAJTE KOLIČINU

PRECIZNA TEMPERATURA VODE

OPTIMALNI PRITISAK VODE

OPTIMALAN PRITISAK PAR

AMERIKANO NA JEDAN DODIR

ORACLE TOUCH

Automatizovani rad sa ekranom osetljivim na dodir pojednostavljuje kako da napravite svoju omiljenu kafu u tri laka koraka – mlevenje, kuvanje i mleko. Možete lako da prilagodite jačinu kafe, teksturu mleka ili temperaturu prema svom ukusu. Zatim ga sačuvajte sa svojim jedinstvenim imenom. Napravite i sačuvajte do 8 personalizovanih kafa.

BARISTA TOUCH

Performanse kvaliteta sa novim intuitivnim ekranom osetljivim na dodir sa unapred programiranim menijem pića za kafe i automatskim teksturiranjem mleka. Ugrađeni mlin isporučuje pravu količinu mlevene kafe na zahtev i sa vremenom zagrevanja od 3 sekunde, prelazite od zrna do šoljice, brže nego ikada ranije.

FAST SLOW GO LONAC

Elica je inspirisana pronascima i posvećena je pomeranju granica forme i finkcije. Proizvodi su zasnovani na progresu i  velikim pronalazačima iz prošlosti, Elica je stekla reputaciju da razmišlja van okvira i kao rezultat kreira izvanredna inovativna rešenja.

PIZZA RERNE

Prva stona pećnica koja dostiže temperaturu od 400°C i peče autentičnu picu na drva za samo 2 minuta. Ona replicira tri vrste toplote koju stvara peć od cigle – provodnu, mikrotalasnu i konvektivnu. Element iQ sistem takođe replicira idealno okruženje za pečenje za njujorške pice, pan, tanke, hrskave i smrznute pice.

TOSTERI

BBQ & Press Grill je dizajniran da isporučuje savršeno presovane paninije i sendviče, ukusne hamburgere, pečene odreske do zlatnih vafla. Uradite sve to sa reverzibilnom i keramičkom rešetkom, ravnim pločama i pločama za vafle*. Mogućnosti su beskrajne sa otvorenim režimom roštilja koji udvostručuje Vaš prostor za stvaranje!

BRENDOVI KOJIMA VERUJEMO!

Delimo istu strast kao i naši kupci: Vaše zadovoljstvo u kuvanju, Vaše oko za dizajn i Vašu ljubav prema domu. Veoma smo ponosni na poslovnu etiku i stručnost koju smo nasledili kroz generacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Call Now Button